Internet Radio

HETALLERBESTE > Agenda > Nieuwsberichten > Internet Radio

Internet RadioVoor de gein en om veilig te blijven in deze corona tijd ben ik bezig geweest om HETALLERBESTE weer eens uit de doeken te doen het mijn oude persoonlijke internet radio stationnetje weer eens op te starten. En dat is gelukt in samenwerking met een maatje mag ik de demo stream verzorgen zodat een streamings platform kan laten zien wat mogelijk is. Omdat het een DEMO stream is kan het zijn dat soms de streams tijdelijk niet beschikbaar kan zijn, maar komt dan later even terug.

Streaming tijdelijk niet beschikbaar

Vannacht, 28 april vanaf 23:00 is de stream tijdelijk niet beschikbaar. Wij hopen de de volgende ochtend voor 08:00 de stream weer up and running te hebben. Dit komt door een verhuizing van een niet nader te noemen streamingsplatform.

2 SCHIJF van je jaren 80 en 90!

Nieuw is de 2 schijf van de jaren 80 en 90. Regelmatig komen er twee schijven voorbij van de jaren 80 en 90. Dit zijn twee plaatjes uit de betreffende jaren achter elkaar aan. Daarnaast zijn de verzoekjes welkom en ook zal de geautomatiseerde playlist jullie van voldoende afwisselende muziek voorzien.

Hans Postma
Buitenpost, Wumkesstraat 1